Algemene Informatie

Beveiliging

Veiligheid gaat bij ons verder dan een goed slot op de deur. Door middel van camera’s, sensoren en Elektronisch Borgklasse 3 worden uw en onze eigendommen goed beveiligd.


Verzekering

Het verzekeren van uw opgeslagen goederen is verplicht. In de meeste gevallen worden spullen die bij derden opgeslagen liggen niet door uw inboedelverzekering gedekt. Bij Opslag XL betaalt u slechts € 0,50 per week per € 1000,- waarde van de opgeslagen spullen. Met andere woorden: bij een waarde van € 5000,- betaalt u slechts € 2,50 premie per week. Uw opgeslagen goederen zijn dan niet alleen tegen diefstal, maar bijvoorbeeld ook tegen brand- en waterschade verzekerd.


Motorstalling

Per vestiging biedt Opslag XL verschillende opties voor de stalling van uw motor of quad, vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid bij uw vestiging. Naast normale motorstalling hebben behoort ook winterstalling tot de mogelijkheden: u betaalt slechts € 150,- voor zes maanden, bekijk de voorwaarden op www.opslagxl.nl. Exclusief het brengen en halen, kunt u dan maximaal twee keer bij uw motor die samen met andere motoren in een afgesloten ruimte staat.


Gratis ophaalservice

Binnen een straal van dertig kilometer rond onze vestigingen is onze ophaalservice gratis. Daar zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden: uw goederen moeten minimaal 26 weken opgeslagen te worden, er dient minimaal één persoon te helpen met het laden en lossen, en de goederen staan ingepakt klaar op de begane grond.


Verboden op te slaan

Goederen die explosief, oxiderend, ontvlambaar, giftig schadelijk, corrosief, bijtend of milieugevaarlijk zijn, mogen bij Opslag XL niet opgeslagen worden. Bij overtreding van dit opslagverbod bent u niet alleen aansprakelijk voor de eventueel daaruit voortvloeiende schade, maar ook strafrechtelijk vervolgbaar.

De volgende goederen zijn volgens het Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer (Stb. 2000, 278) strikt verboden op te slaan:

Gevaarlijke stoffen of preparaten die op grond van besluit Verpakking en aanduiding milieugevaarlijke stoffen en preparaten (Stb. 1991, 534) zijn ingedeeld in de categorie als bedoeld in artikel 34 lid 2 van de wet milieugevaarlijke stoffen (Stb. 1985, 639), zoals:


Betaalmogelijkheden

Bij alle vestigingen is het mogelijk via pin, contant of vooruit door overmaking. Na het afrekenen van de eerste periode bij inschrijving zullen wij de huur per automatische incasso van uw rekening afschrijven. Bij een online reservering en betaling ontvangt u 10% korting op de eerste huurperiode, zie www.opslagxl.nl voor meer informatie.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden?
De openingstijden verschillen per vestiging. Klik hier voor de verschillende tijden of ga naar www.opslagxl.nl/contact.

Hoe gaan de betalingen?
U huurt per week, maar betaalt via automatische incasso per vier weken. De eerste periode wordt direct bij inschrijving contant of per pin voldaan.

Hoe moet ik opzeggen?
U kunt wekelijks opzeggen en doet dit eenvoudig door ons hiervan schriftelijk, per mail of telefonisch op de hoogte te stellen. De opzegging is pas geldig wanneer u per mail een bevestiging heeft ontvangen. Let op, na opzegging stopt de huur niet automatisch. Volg de instructies uit de bevestigingsmail nauwkeurig op.

Hoe lang moet ik huren?
De minimale huurperiode bedraagt 1 week en wij hanteren geen maximale periode. Betalingen gaan per vier weken. Wanneer u binnen die termijn opzegt, krijgt u het resterende bedrag retour. U huurt dus nooit langer dan nodig is!

Kan ik tussentijds van grootte veranderen?
Ja, tussentijds overstappen op een andere formaat opslagruimte is geen enkel probleem en bovendien gratis. Indien nodig, helpen wij u hierbij.

Zijn de opslagruimtes droog?
Ja, wij dragen zorg voor een schone en droge omgeving. Zo krijgt vocht dus geen kans en blijven al uw goederen in een prima staat, tijdens de huurperiode. De ruimtes zijn niet verwarmd en uw goederen staan altijd op eigen risico opgeslagen. Wel is het mogelijk om via ons een verzekering af te sluiten tegen diefstal, brand en waterschade.

Mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?
Klik hier om contact op te nemen met 1 van onze vestigingen. Onze medewerkers helpen u graag verder!

opslagruimtesOpslagruimte huren
Opslagruimte Het Gooi - T 035 - 65 65 770 - info@opslagruimtehetgooi.nl