Opslagruimte Particulieren

Wij verhuren diverse soorten ruimtes vanaf 1 kubieke meter (m³). Uiteraard is er ook de mogelijkheid tot het huren van vierkante meters (m²). Alle ruimtes zijn schoon, droog en ongedierte vrij. U kunt uw goederen overdekt laden en lossen en daarbij gratis gebruik maken van rolkarren. U huurt een opslagruimte per week en de opzegtermijn bedraagt ook één week. Opslag-XL wil dat niemand teveel betaald. Mocht u zich vergist hebben in het formaat van de ruimte of wilt u tussentijds overstappen naar een kleinere en/of grotere ruimte, dan is dit geen enkel probleem. Wij zijn flexibel.

Opslagruimte Particulierenx Alle ruimtes zijn voorzien van een cilinderslot met 3 bijbehorende sleutel, waarvoor u bij inschrijving €10 betaald. Dit slot wordt uw eigendom en kopen wij niet terug, dit doen wij in verband met de verzekering. Ook heeft u een toegangstag van het pand nodig, voor deze tag rekenen wij €10 borg. Deze tag kunt u bij opzegging weer inleveren, de borg storten wij terug op uw rekening.

Tijdelijke opslagruimte

Ruimte kan plots schaars zijn! Het komt voor dat u even tijdelijk ruimte te kort komt in uw huis, kantoor of op de vereniging. Bij een eventuele verhuizing weet u vaak niet waar u de spullen moet laten.
Opslag-XL Self storage biedt hierin een goedkoop alternatief. Opslag-XL biedt (tijdelijke) schone, droge en goed beveiligde opslagruimte tegen zeer scherpe tarieven. Bij ons huurt u uw opslagruimte per week (de betaling gaat echter per 4 weken). De opzegtermijn die wij hanteren is 1 week, op deze manier huurt u nooit langer dan nodig is!

Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Ter Aar, Het Gooi en Rijswijk(ZH)

Langdurige opslag

Bent u op zoek naar langdurige opslag van uw bezittingen, goederen of inboedel?

Opslag-XL biedt u de mogelijkheid uw goederen ook voor langere tijd op te slaan. Uiteraard gelden hier lagere tarieven voor dan de standaard tarieven welke op de site te vinden zijn. Opslag-XL gaat graag met u in gesprek om een passende opslossing te vinden om u in uw opslagbehoefte te voorzien. Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze budgetstorage aanbieden of een passende korting!

Beveiliging

Bij Opslag-XL staan uw goederen veilig!

Ons pand is borgklasse 3 beveiligd. Door middel van sensoren, camera's en door de verzekering goed gekeurden sloten waken wij over uw en onze eigendommen.

Verzekering

Het verzekeren van uw spullen is verplicht.

In sommige gevallen dekt uw inboedelverzekering de schade aan uw spullen als deze bij andere opgeslagen staan. Maar in veel gevallen niet, in dat geval of wanneer u op zeker wilt gaan bieden wij u de mogelijkheid uw spullen te verzekeren.

U betaalt slechts € 0,50 per week, per €1000 waarde van de opgeslagen spullen. Hierbij een voorbeeld: Stel u huurt een opslagruimte en de waarde van uw spullen is € 5000. U betaald dan 5 x €0,50 = € 2,50 per week verzekeringspremie. Uw spullen zijn dan verzekerd tegen brand, diefstal, waterschade enz.

Opslag producten

Bij Opslag-XL hebben wij vele mogelijkheden voor het stallen van uw goederen. Hieronder een overzicht van onze mogelijkheden.

Opslagunit

Van deze opslagruimtes hebben wij verschillende formaten. Wij verhuren kubieke meters, de prijs verschilt per formaat. Onze zijn opslagruimtes zijn al vanaf €3,95 per week te huur! Benieuwd naar de prijs van uw formaat? Vraag een offerte aan of kom eens vrijblijvend langs op 1 van onze vestigingen! Deze opslagruimtes verhuren wij voor particulieren en bedrijven.

Bedrijfsruimte

Bent u opzoek naar een bedrijfsruimte waar u uw kantoor houdt maar ook uw spullen op wilt slaan? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben verschillende bedrijfsruimtes, deze verhuren wij per vierkante meter. Deze ruimtes kunnen wij eventueel met stroom en licht voorzien. Ook kunt u gebruik maken voor onze receptie-service. Wij kunnen uw post voor u aannemen maar ook uw klanten ontvangen en naar u doorsturen. Heeft u zelf nog een idee waarmee wij u wellicht van dienst kunnen zijn? Vertel het ons, alles is bespreekbaar! Voor prijzen van onze bedrijfsruimtes kunt u met de vestiging zelf bellen of via de site een offerte aanvragen.

Showroom

Bent u op zoek naar een showroom voor uw bedrijf? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht! De mogelijkheden hiervoor verschillen per vestiging, u kunt daarom bellen met de vestiging of via de site een offerte aanvragen.

Motorstalling

Bent u opzoek naar een stalling voor uw motor? Kom dan eens langs op 1 van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken. Ook hiervoor verschillen de mogelijkheden per vestiging.

Winterstalling voor uw motor

Speciaal voor de wintermaanden bieden wij een winterstalling aan voor uw motor of quad. Wij stallen uw motor in een gemeenschappelijke ruimte waar alleen wij toegang tot hebben. Uw motor staat dus met andere motoren in 1 ruimte. Bij het brengen en halen van de motor loopt er een medewerker mee, u kunt dan op uw gemak uw motor ophalen of neerzetten. Voor 6 maanden stalling rekenen wij €150, beschikbaar in de periode oktober tot en met mei. Tijdens de winterstalling kunt u 2 keer bij de motor, dit is exclusief het halen en het brengen van de motor. Het is niet mogelijk de motor tussentijds te gebruiken. Deze stalling is 6 maanden geldig maar u kunt uw motor natuurlijk ook binnen deze 6 maanden ophalen, er verandert in dit geval niets aan de prijs. Niet gevonden wat u zocht qua opslagruimtes? Laat het ons weten, wellicht kunnen wij toch iets voor u betekenen!

Transport

Woont u in een straal van 30 km rond één van onze vestigingen? Maak dan gebruik van onze gratis ophaalservice *!

Uw goederen worden gratis door ons opgehaald*. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de vestiging waar u uw spullen wilt stallen.

* Voorwaarden voor deze actie zijn:

  1. Uw goederen dienen minimaal een half jaar (26 weken) bij ons opgeslagen te worden. Huurt u een kortere periode maar wilt u wel dat uw goederen opgehaald worden? Klik dan hier voor een scherpe offerte
  2. De goederen dienen (ingepakt) op de begane grond klaar gezet te worden
  3. Er dient minimaal 1 persoon te helpen met het in- en uitladen van de goederen
  4. Alleen mogelijk op afspraak

Onze gratis ophaalservice geldt voor zowel particulieren als bedrijven.

Verhuizing

Gaat u verhuizen maar is uw nieuwe woning nog niet opgeleverd? Dan slaan wij uw inboedel graag voor u op!
Wij halen uw inboedel op, brengen deze naar één van onze vestigingen (van uw keuze) en zodra uw woning wordt opgeleverd brengen wij uw inboedel naar het nieuwe adres. Omdat onze opslagruimtes per week opzegbaar zijn, kunt u zelf bepalen wanneer de goederen retour komen. Mocht de opzegdatum midden in een huurperiode (4weken) vallen dan krijgt u de resterende huur gewoon weer terug!

Bedrijfsverhuizing

Ook als u zakelijk tussen twee locaties in zit, kunnen wij uw bedrijfsmeubilair en administratie opslaan. U kunt ook tijdelijke bedrijfsruimte (kantoren, showrooms) bij ons huren, zodat u uw werkzaamheden gewoon kunt voortzetten.

Overige transport mogelijkheden

Hieronder een aantal mogelijkheden, met bijbehorende prijzen

Auto met chauffeur

De chauffeur zorgt ervoor dat uw goederen correct in de verhuiswagen wordt neergezet. Het verhuizen en het in-en uitladen wordt door uzelf verzorgd.

U betaalt voor het eerste uur € 75,00 en ieder volgend uur € 37,00. De eerste 50 km zijn gratis, daarna wordt er € 0,50 per km in rekening gebracht.

Auto met chauffeur c.q. verhuizer

De chauffeur zet de goederen correct in de verhuiswagen en helpt met het verhuizen van de goederen.

U betaalt het eerste uur € 75,00 en ieder volgend uur € 45,00. De eerste 50 km zijn gratis, daarna wordt er € 0,50 per km in rekening gebracht.

Extra mensen

Verhuizer per uur € 27,00
Handyman per uur € 32,50
Inpakker per uur € 27,50

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Verboden op te slaan

Bij Opslag-XL kunt u terecht wanneer u uw goederen op wilt slaan. Natuurlijk zijn er bepaalde goederen die niet bij ons opgeslagen mogen worden. Hieronder vindt u een lijst met spullen die wij niet tolereren.

Goederen die explosief, oxiderend, ontvlambaar, giftig, schadelijk, corrosief, bijtend, of milieugevaarlijk zijn mogen niet bij ons opgeslagen worden.

Bij overtreding van dit opslagverbod lijdt tot aansprakelijkheid jegens Opslag-XL voor alle schade die zij daardoor lijdt. Overtreding van het opslagverbod kan bovendien leiden tot strafrechtelijke vervolging.

Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer (Stb. 2000, 278). Verboden op te slaan:


opslagruimtesOpslagruimte huren
Opslagruimte Het Gooi - T 035 - 65 65 770 - info@opslagruimtehetgooi.nl