Opslagruimte Particulieren

Tijdelijke opslagruimte

Wanneer u door een verhuizing of andere omstandigheden plotseling geconfronteerd wordt met een tekort aan ruimte om uw goederen op te slaan, biedt Opslag XL Self Storage direct uitkomst. Opslag XL biedt tegen de scherpste tarieven van Nederland schone, ongediertevrije, droge en goed beveiligde opslagruimte aan die u per week kunt huren. Daarmee zijn we uniek in Nederland! Omdat wij ook een opzegtermijn van één week hanteren, huurt u uw tijdelijke opslagruimte nooit langer dan nodig is.

Langdurige opslag

Opslagruimte Particulierenx Opslag XL is eveneens uw aangewezen partner wanneer u uw inboedel of andere bezittingen of goederen voor langere tijd wilt opslaan. Voor langdurige opslag wordt uiteraard een lager tarief gerekend. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw opslagbehoefte om u vervolgens een pasklare oplossing te bieden.

Wanneer u opslagruimte voor minimaal zes maanden nodig heeft, bieden wij u altijd een passende korting op onze standaardtarieven. Mocht u uw opslagruimte minimaal een jaar nodig hebben, en hoeft u niet vaker dan twee keer per jaar in uw opslagruimte te zijn, dan is onze Budgetstorage op uw lijf geschreven. Bij vooruitbetaling van één jaarhuur, krijgt u 25% korting op de reguliere huurprijs. U heeft in dat geval echter geen onbeperkte toegang tot uw opslagruimte (maximaal drie keer per jaar op afspraak of tegen betaling van € 40 te verdubbelen, alle voorwaarden vind u op www.opslagxl.nl/klantenservice/acties).

Opslagunits

Onze opslagruimtes zijn al te huur vanaf 1 m³, maar vanzelfsprekend kunt u bij Opslag XL ook per vierkante meter huren. U kunt uw goederen overdekt laden en lossen en het gebruik van onze rolkarren is gratis. Wilt u tussentijds overstappen op een grotere of kleinere opslagunit? Dat is bij Opslag XL geen enkel probleem. Flexibiliteit is één van onze belangrijkste troeven!

Alle opslagruimtes zijn voorzien van een cilinderslot met drie bijbehorende sleutels. Bij inschrijving betaalt u € 10,-, waarmee het slot meteen uw eigendom is. Voor de toegangstag voor het pand rekent Opslag Xl een borg van € 10,-. Bij opzegging en inlevering storten wij dat bedrag weer terug op uw rekening.

Extra services

De service van Opslag XL begint waar die van andere aanbieders van opslagruimte ophoudt.

  1. Wanneer u binnen een straal van dertig kilometer van één van onze vestigingen woont, kunt u bij een huur van minimaal 26 weken gebruik maken van onze gratis ophaalservice. Voor kortere huurperiodes maken wij voor onze ophaalservice graag een scherpe offerte
  2. U gaat verhuizen, maar uw nieuwe woning is nog niet opgeleverd? Wij halen uw inboedel op, slaan de goederen op en brengen uw spullen op het gewenste tijdstip naar uw nieuwe adres. Wij berekenen daarvoor een bijzonder schappelijk uurtarief en brengen de eerste vijftig kilometer niet in rekening.
  3. Onze handyman helpt u graag met het af- en aankoppelen van elektrische apparatuur en/of het demonteren van keuken en vloeren. Ook kan hij u van dienst zijn bij zaken als het (terug)plaatsen van deuren en het vervangen van sloten. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.
  4. Opslag XL voorziet in alle professionele inpakmaterialen om uw kostbare goederen veilig te verhuizen. Niet gebruikte materialen mogen altijd retour.

opslagruimtesOpslagruimte huren
Opslagruimte Het Gooi - T 035 - 65 65 770 - info@opslagruimtehetgooi.nl