Transport

Woont u in een straal van 30 km rond één van onze vestigingen? Maak dan gebruik van onze gratis ophaalservice! Uw goederen worden gratis door ons opgehaald. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de vestiging waar u uw spullen wilt stallen. Voorwaarden voor deze actie zijn:

  1. Uw goederen dienen minimaal een half jaar (26 weken) bij ons opgeslagen te worden. Huurt u een kortere periode maar wilt u wel dat uw goederen opgehaald worden? Neem contact op voor een scherpe offerte
  2. De goederen dienen (ingepakt) op de begane grond klaar gezet te worden
  3. Er dient minimaal 1 persoon te helpen met het in- en uitladen van de goederen
  4. Alleen mogelijk op afspraak

Onze gratis ophaalservice geldt voor zowel particulieren als bedrijven.

Verhuizing

Gaat u verhuizen maar is uw nieuwe woning nog niet opgeleverd? Dan slaan wij uw inboedel graag voor u op!? Wij halen uw inboedel op, brengen deze naar één van onze vestigingen (van uw keuze) en zodra uw woning wordt opgeleverd brengen wij uw inboedel naar het nieuwe adres. Omdat onze opslagruimtes per week opzegbaar zijn, kunt u zelf bepalen wanneer de goederen retour komen. Mocht de opzegdatum midden in een huurperiode (4 weken) vallen dan krijgt u de resterende huur gewoon weer terug!

Bedrijfsverhuizing

Ook als u zakelijk tussen twee locaties in zit, kunnen wij uw bedrijfsmeubilair en administratie opslaan. U kunt ook tijdelijke bedrijfsruimte (kantoren, showrooms) bij ons huren, zodat u uw werkzaamheden gewoon kunt voortzetten.

Overige transport mogelijkheden

Hieronder een aantal mogelijkheden, met bijbehorende prijzen:

Auto met chauffeur

De chauffeur zorgt ervoor dat uw goederen correct in de verhuiswagen wordt neergezet. Het verhuizen en het in-en uitladen wordt door uzelf verzorgd. U betaalt voor het eerste uur € 75,00 en ieder volgend uur € 37,00. De eerste 50 km zijn gratis, daarna wordt er € 0,50 per km in rekening gebracht.

Auto met chauffeur c.q. verhuizer

De chauffeur zet de goederen correct in de verhuiswagen en helpt met het verhuizen van de goederen. U betaalt het eerste uur € 75,00 en ieder volgend uur € 45,00. De eerste 50 km zijn gratis, daarna wordt er € 0,50 per km in rekening gebracht.

Extra mensen

Verhuizer per uur € 27,00
Handyman per uur € 32,50
Inpakker per uur € 27,50
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW

Handyman Service

Heeft u zelf 2 linker handen en zou u het fijn vinden als er iemand is die u kan helpen om bijvoorbeeld uw goederen netjes uit elkaar te schroeven? Of moet er een lamp van de muur gehaald worden? Onze Handyman kan alles! Vraag bij onze vestiging naar de mogelijkheden en de prijzen.


opslagruimtesOpslagruimte huren
Opslagruimte Het Gooi - T 035 - 65 65 770 - info@opslagruimtehetgooi.nl